Információk

Cégünk 1992.05.12-én Betéti társaságként indult, majd 2001. október16-án alakultunk át Korlátolt Felelõsségû Társasággá.

Fõ profilunk az elektromos kivitelezés: Építés-szerelés és az ehhez kapcsolódó kiegészítõ, befejezõ építészeti és épületgépészeti munkák. Termékeink, szolgáltatásaink skálája igen széles:
Kábelfektetés, elektromos elosztó berendezések gyártása, beüzemelése, bontási-felújítási munkák, ELMÛ ügyintézés, térvilágítás kiépítése, érintésvédelmi felülvizsgálat, erősáramú berendezések felülvizsgálata, villámvédelmi szabványossági felülvizsgálat végzése, és a felülvizsgálatok mérési jegyzőkönyveinek elkészítése, kivitelezési dokumentáció öszeállítása, külsõ- és belsõ villámvédelmi rendszer kiépítése, gipszkarton és álmennyezet szerelés, biztonsági árnyékolás-lemezelési munkák, szerződés alapján villanyszerelési-hibaelhárítási készenlét.

A cég létrehozása és fejlődése, cégünk sikerei elsősorban Florentz Imre - 2010-ben elhunyt ügyvezetőnk - munkájának köszönhető. A megfelelő irányítás: a folyamatos ellenőrzés, az állandó fejlesztés, a jó minőségpolitika; valamint az alkalmazottak pontos, megbízható, jó minőségû munkája, hozzáállása meghozta gyümölcsét. Megnyerve a vevők bizalmát állandó vevői, megrendelői munkakapcsolatokat építettünk ki és azok újabb vevők felé ajánlották cégünket.

A kezdetektől nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre. Éveken át működtettük ISO 9001:2000. szabvány szerinti Minőségirányítási rendszerünket. Az elmúlt évek alatt jelentõs mennyiségű és sokféle kivitelezési projekben vettünk részt, és szép sikereket könyvelhetünk el.
2010-ben Építőipari nívódíjat és bronz plakettet vehettünk át munkánk elismeréseként.
A díjat elbíráló bizottság ( az ÉVOSZ, a MÉK, a MÉSZ, az MMKÉT, a KTE, a MÉKSZ, az ÉTE, és az ÉMA Kuratóriumának elnökei) a Középületek kategóriában cégünknek, mint alvállalkozó kivitelezőnek Építőipari Nívódíjat ítélt oda az Újpalotai Római Katolikus Templom kivitelezéséért.

Sajnos ügyvezetőnk a díjat már nem vehette át.